Tekirdağ’da çocukluğundan beri yemek sektörünün içinde olan ve Trakya’nın en iyi aşçıları arasında bulunan Engin Aysel yemeklerini bundan sonra yeni başladığı lokantada Tekirdağlıların hizmetine sunacak. Daha önce Süleymanpaşa Direkleraltı mevkiinde bulunan Latif Restauran’tın aşçılığını yapan ve özellikle İzmir Köfte ile Ciğer Sarma yemekleri çok beğenilen Engin Aysel kısa bir sürede olsa Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde Malkara Çavuşköy tesislerinde kasap olarak çalışarak emekli olmuştu. Aysel artık 100. Yıl Mahallesi Hükümet Caddesi Özdemirler Düğün Salonunun karşısında bulunan eski adıyla Kanatçı Baba olan Kınıklar Lokantasında yemeklerini yapıyor. Engin ustanın leziz yemeklerini yemek isteyen Tekirdağlı yemekseverler salaş olarak tabir edilen Kınıklar Lokantasında leziz yemeklerden bulabilecekler.
GÜNDEM
20 Nisan 2025GÜNDEM
20 Nisan 2025GÜNDEM
20 Nisan 2025GÜNDEM
20 Nisan 2025GÜNDEM
20 Nisan 2025GÜNDEM
20 Nisan 2025GÜNDEM
20 Nisan 2025